En tur till stan

Innehåller annonslänkar

Jag sitter i sängen och skriver till er och ska planera upp lite mer vad som ska ske de närmsta dagarna med att handla mat osv. Det är mycket att tänka på och är man hjärntrött så det måste lite ske dag för dag.

Igår hade jag en toppendag med några timmar på stan när mannen skulle jobba. Jag skickade den här bilden till min familj och tackade för presenten som jag fick av dem och mamma i februari, presentkort på Naturkompaniet. Igår blev det dags att köpa en tunnare jacka från fjällräven. Jag valde en blå som är klassisk även om jag är väldigt förtjust i grönt på jackor.

Jag tog en kölapp på Norins och gick och ordnade lite ärenden under tiden. Det var lång kö där och jag ville inte stå där inne så man blir smittad och sjuk, men nu har jag mina 5 ostar till uppesittarkvällen.

Exakt här mötte jag Elins gamla sjuksköterska från Bond, det var ett väldigt fint möte som skedde helt spontant. Ibland känns det som människor kommer in i ens liv av en anledning, ja att det var som tänkt av universum att jag skulle möta henne där och då. Att Elin är frisk nu betyder ju allt och det kändes fint att prata med henne efter alla år.

Jag köpte mig två nya dofter från Rituals , jag har inte provat dessa innan och så ett nagellack, blev det här.

En liten present till min systers son familj också som vi ska till idag och lämna julklappar.

Jag hämtade också hem min keramik som är klar. Tomte, gran och fågelmataren som jag får visa en annan gång.

Nu är det bäst att sätta lite fart här. Imorgon ska julmaten handlas hade jag tänkt eller om det blir torsdag. Det ska kollas recept och så ska jag bädda rent i gästrummet och så lite jobb såklart.

Sköt om er alla, tänker på er och hoppas ni har det bra

Kram Lotta

FIN TILL NYÅR
Klänning här
Klänning här
Klänning här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”En tur till stan”

 1. Tomten och granen! Superfina, verkligen! God jul och gott nytt år till dej och din familj! Ser fram emot många fina foton och inlägg framöver.

 2. WOOOOW!! Vilken galet vacker keramik du har gjort!! Du har verkligen en gåva,helt otroligt fint 🙂 Passar på att önska dig en riktigt God Jul <3

 3. Wow sååå fina keramiksaker du gjort!
  Du är ju redan ett riktigt proffs på det 🙂

  God Jul!
  Önskar dig och familjen en mysig helg <3

  Kram /Towe i Karlstad

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *