En trött och regnig dag

Innehåller annonslänkar

Jag har haft en tröttdag och det har regnat. Igår var vi ute och gick långt och jag var hos mamma osv och igång hela dagen men idag var det segt, så jag sköt på en promenad med en vän och tog en väldigt lugn dag.

Jag har gått här och städat men också sovit där emellan. Här har funnits ganska mycket att röja undan, saker som egentligen inte tar så lång tid men jag har liksom skitet i det. Idag fixade jag många sådana saker.

Nu ska jag snart sova igen för imorgon kommer pappa och syster hit på lunch och Karl och Elin är här i helgen. Det ska visst regna imorgon med men vi kommer nog gå till skogen ändå. Det är så mysigt när barnen kommer, älskar det och vi lever som vanligt så det blir ingen skillnad.

Kalle har gjutit klart lecablocken så det ska köpas puts osv men vi får se vad vi hinner i helgen. Det är svårt att köra saker på släpet om det regnar.

Min älskling var med på promenaden igår så han har varit trött han med. Jag får fortsätta med mina bilder från mobilen, men saknar min kamera som är trasig.

Ha en fin helg 🍂

Kram Lotta

I sminkväg skulle jag gärna vilja prova den här och här

Många fina nyheter har de fått här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *