En sprakande påskbukett

Reklam FLORIFY

Vilket väder vi haft i helgen, man blir så glad av lite sol. Här har vi snö men det har varit underbart att få vara ute och få solens strålar i ansiktet. Här inne har jag så vackra blommor på borden som jag fått fotografera för Florify.

Florify är blomsterhandlarens egen blomsterförmedling och de skickar buketter över hela Sverige. Har du någon som du vill uppskatta lite extra med en bukett blommor så kolla in Florify. Jag brukar välja Floristens designar men skriva in vilka blommor jag önskar.

Ja det här en drömbukett för mig till påsk. Jag älskar pastelligt och tex franska tulpaner och ranukel. Visst blir man glad av denna?

Ja min bukett kanske hamnar där på Florifys sida framöver så fler kan välja just den i blomsterbud. En sprakande vårbukett. Du hittar alla fina buketter och även begravningsblommor HÄR

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *