En salig blandning

Innehåller annonslänkar

Jag har precis kommit in efter att varit ute med katt och hund och tagit morgonkaffet i växthuset. Här har det blåst så både gran och grangirlang slocknat osv men vi ska fixa det i helgen. Jag jobbar lite mer nu några veckor på mitt andra jobb så jag får köra lite med Kalle också. 

Har handlat kroklist , lite ljus mm här. Visa mer senare.

Elins lilla kattunge har blivit stor

Gjorde lite kermik som Elin fick

Planterat hyacinter och några mer granar

Idag får det bli en salig blandning av bilder här.

Ja, vi måste ibland blanda alla de där tjusiga bilderna från kameran med vanliga bilder från mobilen. Jag vill ha det det där mänskliga kontot där mycket kan vara vackert men att vi också ska få känna att det är okej att vara som vi är. Vi är inte snygga hela tiden, vi har inte det fint hemma hela tiden osv. Det är inget att sträva efter för vi blir inte bättre människor för det. Om man jobbar eller har småbarn så går det inte att få ihop tiden. Det är ok.

Tur man har smink ibland, min concealer här och min gel cream här är bäst

Min blus här och kjol här ,gamla skor här 

Jag trodde att jag skulle hinna så mycket och ha mycket mer ordning i detta lilla huset men så är det inte alltid. Visst går det fort att städa men man blir äldre och latare också och jag lägger min tid på att vara ute så mycket som går och på mina intressen som ger mig glädje.

Nu ska jag snygga till mig här och åka och jobba, Kalle jobbar hemma och är med djuren. 

Ha en fin dag ❣️

Kram Lotta

Kan tipsa om Vetzoo har bra priser på djurmat idag här , vi har passat på att köpa till våra djur

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”En salig blandning”

 1. Tack för som vanligt viktigt budskap om högt och lågt, och att vi inte alltid kan prestera och vara på topp. Men vi duger som vi är!
  För övrigt är du jättesnygg i den outfiten. Vilken snygg stil, som passar dig perfekt!
  Var rädd om dig!

 2. Håller med dig om att vi verkligen inte alltid har det ”rent och fint” hemma, mår toppen eller ser snygga ut! Så viktigt och bra att du skriver mycket om just det👍
  Livet är här och nu🧡, vilket betyder allt mer för mig sen jag drabbats av värk i ryggen och benen och lärt mig njuta av de dagar jag mår bättre. Förhoppningsvis ska jag få ordning på värken men det kan ta tid (och massa energi). Det är väl som du sagt ”att vara tacksam och tänka positivt tar en framåt”.

  Här lyser solen och vi vinterpyntar både inne och ute. Så mysigt med denna tiden nu, älskar juletider med alla ljus, dofter, musik och träffar med vänner liksom stunder för mig själv.
  Ha det gott!
  Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *