Duka med julporslinet

Här fortsätter vi med att mest lata oss. Vi har varit ute och gått en promenad med djuren men annars tar vi det lugnt. Jag har tagit två covidtester nu och Kalle med och inget än så länge. Vi har ingen feber eller så men lite ont i halsen och lite hostiga, förhoppningsvis något annat lite mildare.

Till jul så dukar jag såklart med våra julserviser, den här finns inte längre men kommer från Rörstrand och den blev det till frukosten och den här när vi äter mat. Jag köpte mig några dukar sedan till det runda bordet men ska se om jag kan finna några fler i fler färger. Det är ju väldigt trevligt med duk och även fint att lägga en kvadratisk på.

Nu ska jag sätta mig och betala lite räkningar, kolla mailen, bädda med mina nya örngott som kom lite sent men blir fina till nästa jul med. Det blåser en massa ute och är mörkt här i skogen så ikväll håller jag mig inomhus med brasa i kaminen.

Ha en fin kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Duka med julporslinet”

  1. Så skönt det är att passa på att även lata sig i denna tid av året!
    Ert fina julporslin, Rörstrands ”Tomtejul”, har tomtar som är skapade av konstnärinnan Anna Stenberg, som även skapat illustrationer för många fina gamla post-julkort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *