Tankar om 2023

Jag tog ett 3.e test idag som visade covid. Jag känner mig bättre men hade feber igårkväll så jag ville prova en sista gång och den här gången visade sig att jag har fått covid. Första gången för mig sedan det började och troligtvis min mamma som smittat mig som hade det när vi sågs hos min systerson tisdagen före jul. Man vill ju inte smitta andra, men svårt när man inte känt någonting förrän sista dagarna.

Nu får vi hålla oss hemma och nyår hade vi ändå tänkt att fira bara Kalle och jag.

Jag sitter och tänker lite på mitt 2023 och jag vill fortsätta som jag haft det de senaste månaderna. Jag tycker om att ha keramik en dag i veckan och kören, sedan brukar det ofta bli någon promenad med mina vänner i veckan, ett besök hos mamma och bonuspappa. Jag har många släktingar och vänner som jag kan träffa, jag orkar lite mer festligheter igen och åka till stan osv. Jag tycker om att umgås mycket med barnen och Elins pojkvän och vill träffa dem så mycket jag kan.

Av 2023 så skulle jag önska lite mer rörelse. Mer promenader på helgerna som inte blivit av så mycket sista tiden och lite mer fokus på bra mat och mindre sött/fika. I år har jag hittat ett lugn och ett djup i mitt liv, jag har varit snäll mot mig själv, gått till djupet och vänt och tagit hand om mig. Men kosten och rörelse har jag inte fokuserat lika mycket på så det skulle jag vilja ha mer av. Inte som det var för 7 år sedan för det kräver väldigt mycket av mig men lite mer vandringar/promenader för det har jag tid med.

Jag hoppas också på lite mer resor och upplevelser igen för det var många år sedan nu, men annars vill jag bara ha det som det är nu. Lugnt och skönt liv med lagom av det mesta. Jag vill satsa tid till mina närmsta relationer, återhämtning, sömn, rörelse, aktiviteter, jobb såklart. Jag vill lägga ifrån mig mobilen och umgås med människor i riktiga livet och ringa de där samtalen.

Nu ska jag fortsätta att jobba lite här. Det har jag tid med nu när vi får hålla oss hemma. Hoppas på ork imorgon så vi kan gå ut lite i alla fall.

Allt gott

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Tankar om 2023”

    1. Hej

      Tack för krya på dig, det kommer nog ta lite tid det här känns det som. Men orkar i alla fall vara uppe på benen lite. Ja hälsan har varit mitt fokus länge nu, det här året hoppas jag på lite mer upplevelser också som jag inte orkat med de senaste åren. Kram Lotta 💕💕

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *