Det var bra värden

Tjohoo vad skönt, mina sköldkörtelvärden var normala igen så jag har i alla fall inte problem med det. Så skönt. Idag var jag så trött efter vi kom hem från sjukhuset så jag sov en stund. Nu ringde Elin och kommer hit och hälsar på en natt. Det är ju varmt och skönt ute så jag ska ta mig ut en stund.

Jag har dragit ett varv med dammsugaren och har en hög tvätt liggande här som jag ska ta hand om. Jag har ju haft lite dåligt med energi denna sommar, men det håller på att komma tillbaka.

Ha det fint

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Det var bra värden”

  1. Så skönt att få positiva besked. Hoppas allt går åt rätt håll nu, i långsam takt..
    Ha en fin dag och snart helg 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *