De små sakerna

Ibland tror man att allt man tänker och känner är så självklart för alla andra som det är för en själv. Ja att alla andra tänker som jag, men så är det ju inte. Alla andra tänker och har det inte som jag. Alla är så uppe i sina liv. Det är väldigt bra att påminna sig om det.

Det är inte lätt att räcka till, till allt man vill och alla andra ska förstå sin egen värld just nu. Jag är glad att jag mer och mer skapar tid till det som är viktigt för mig/ oss. De små sakerna som jag uppskattar så mycket. Igår satte vi in gran och tände brasa. Så mysigt.

Idag ska jag på lite ärenden tex till en blomsteraffär som jag gillar och så fixa fina julnaglar. Passar på att åka förbi revisorn med mina papper osv och kolla in grill eller om den på Outnorth troligtvis är mycket bättre. Ja det borde den ju vara för den är mycket dyrare. De är så trevliga de där grillarna och på vintern försöker vi äta mycket ute.

Ha en fin dag

Kram Lotta

loggo

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *