Dagarna går så fort

Annonslänkar Åhléns, Outnorth

Dagarna går så himla fort, jag har som sagt varit och tagit min spruta, varit och handlat mat och köpte mig några fina blusar. Sedan hem till djuren, packa in allt göra lite fint med några blommor och så ut och gå i skogen en stund.

Imorgon får det bli en längre promenad än vad det blev idag. Mina djur älskar ju gå i skogen precis som jag.

Köpte mig en fin basilika som jag planterat om. Blommor och kryddor och allt grönt som finns behöver man nu. Längtan efter trädgårdsjobb är stor.

Fyllt på lite lakrits i Kalles whiskeyskåp innan andra praliner kommer som vi tycker om att ta några av då och då.

Handlade några fina blusar ( hittar bara den ena här) och en tröja från Soyaconcept och Saint Tropez. Nu ska jag leta jeans också, vill ha sådana med hög midja och lite kortare ben. Jag ska rensa ur lite som inte sitter skönt på mig och ge min kompis.

Nu ska jag umgås med Kalle och duka lite fint och prata lite innan det blir att kolla på Mandelmanns.

Ha en toppenskön kväll

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Dagarna går så fort”

  1. Har jag missat någon smaksensation??!! men är lakrits och whiskey en kombo som rekommenderas?
    Har aldrig testat men är det en trevlig matchning ska jag absolut göra det 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *