Clarins Super-Restorative serien

Reklam Skincity

Nu har jag fått förmånen att visa upp och använda Clarins nya Super-Restorative serien. Den här serien är gjord för oss med mogen hud som påverkas av åldersrelaterade hormonella förändringar. Alltså en kvinna som jag, som närmar sig 50.

Jag börjar med att använda några droppar av Super-Restorative serum efter att huden är rengjord. Det här serumet lyfter huden, slätar ut och motverkar ålderspigmenteringar. Serumet går lätt in i huden och doftar så gott. Jag använder några droppar varje morgon innan det är dags för dagkrämen. Du hittar serumet HÄR

Efter serumet är lagt så tar jag fram dag eller nattkrämen som jag nu använt under några veckors tid och helt förälskad i. Dagkrämen och nattkrämen reducerar båda linjer och rynkor och gör huden slätare med hjälp av speciella micropärlor. De innehåller Hyaluronsyra och sheasmör som ger huden fukt och näring och samtidigt som C-vitamin förebygger ålders-och pigmentfläckar. Du hittar dagkrämen HÄR och nattkrämen HÄR

I Clarins nya Super-Restorative serien finns även en handkräm HÄR för bibehålla mjuka och vackra händer. Den innehåller ekologisk baobabolja, som ger näring och slätar ut nagelstrukturen och ökar naglarnas motståndskraft. Jag har den i mitt nattduksbord och smörjer mina händer innan jag går och lägger mig.

Clarins multi intensiva hudkräm HÄR har också blivit en favorit som går lätt in i huden när man smörjer och ger både lyster och återfuktar. Hudkrämen innehåller hibiskusblomsyror, som hjälper till att avlägsna gamla hudceller från hudytan medan extrakt av grön kaffeböna och ginseng ger huden energi. Ekologiskt havresocker och harungana-extrakt hjälper till att släta ut och strama upp. Sedan är doften så underbar så den vill man smörja sig med varje dag.

Något som jag börjat tänka på mer och mer ju äldre man blivit så är det dekolletaget och halsen. I Super-Restorative serien finns en särskild kräm för dekolletaget och halsen som reducerar slapp hud, rynkor och veck. Den innehåller ekologiskt haraungana-extrakt och extrakt från montpellier rock-rose. Du hittar den HÄR.

Den sista produkten jag vill lyfta som och som jag sedan tidigare hört mycket gott om är Clarins Double serum. Double serum har en massa godsaker i sig som verkar för att de viktigaste ålderstecknen ska bli mindre framträdande. Serumet jämnar ut hudtonen för en klarare hud, den vårdar och punktbehandlar rynkor.

Du väljer själv hur mycket du vill använda genom att vrida om till en liten droppe eller en större droppe. Serumet innehåller gurkmeja, grön banan, havresocker och avokado.  Mums för huden kan man säga. Serumet finns HÄR.

Gillar du som jag Clarins fina sortiment och vill prova någon av dessa krämer eller något annat i serien så får du nu 20% på allt i Clarins sortiment hos Skincity HÄR. Använd koden FYRA20 som gäller till den 2/10. Passar bra nu till hösten att ge huden sig lite extra när det kallare vädret är här.

Ha en fin dag

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *