På verandan

Det har regnat från och till hela dagen men det är bara mysigt så jag visar några bilder från en annan dag. Kameran har fått vila idag.

Jag har jobbat undan en hel del saker för nästa vecka har jag ganska mycket bokat. Kalle jobbar också mycket nu i några veckor och då passar jag på att göra lite annat än umgås med honom.

Lite hösttips ville ni ha för att göra fint hemma.

Jag brukar tända ljus, plantera höstväxter, ta fram filtar, kuddar och elda brasa, ta in grenar osv. Jag lägger på filtar, fårskinn, byter någon kudde. Vi har ju dynor och filtar osv även ute på vintern. Om det regnar väldigt, väldigt mycket eller snöar typ storm då kan vi flytta lite saker annars finns det ute hela tiden.

Jag skulle behöva ge vårt gästrum lite mer kärlek framöver, men vet inte riktigt hur jag ska få till det. Det är ju förvaring vi saknar mest här.

Men nu är det söndagkväll och jag ska njuta av den

Ha det fint alla fina bloggläsare

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”På verandan”

 1. Hej!
  Ett tag sen jag var inne och läste hos dig men alltid lika mysigt men det hade hunnit bli många inlägg som jag missat 🙂
  En sak som jag tänker på med gästrum. Det är två typer av förvaring som jag vill ha när jag kommer till ett hotellrum eller sover över hos vänner.
  1. Krokar! Finns alltid för lite krokar. För handduken, för galgen, för byxorna för halsduken som jag missade att ta av mig hallen. Tydligt och synligt och gärna med en galge
  2. Väskhållare. Alltså något i lagom höjd, utan pryttlar där man lätt kan lägga upp sin resväska och få en snabb överblick över vad man packat med sig
  Jag har inget behov av någon byrå eller garderob om jag åker och hälsar på eller bor på hotell (kortare än en vecka och vi vet vad vi säger om gäster och fisk…).
  Så hade jag varit du så hade jag satsat på de två sakerna i gästrummet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *