Blommig klänning som mamma

Innehåller annonslänkar

Jag har varit på kör ikväll. När jag gick dit i min blommiga klänning så såg jag mamma i spegeln. Hon brukar ofta ha blommiga blusar och klänningar och nu är jag där också. Snart 50 år. Blommig klänning och knut och röd näsa som en liten skolfröken 🙂 Herregud vad livet rusar, men så tacksam att få ha det så bra som jag har nu. Livet bjuder på så många upp och nedgångar, kanske har vi haft våra nedgångar för ett tag. Nej man vet nog aldrig vad som väntar och jag har en annan tacksamhet och kärlek till livet nu än innan Elin blev sjuk och innan jag själv blev sjuk.

Ni vet jag brukar säga att alla familjer har sina problem att gå igenom, jag brukar också säga att det finns inga perfekta familjer. I dessa tider när vi tittar in så mycket i andras liv kan det svaja ibland i ens tankar, vem är jag , hur vill jag leva och hur hittar jag min glädje osv ? Har alla andra det bättre än mig?

För mig de senaste åren så har jag hittat mer glädje i de små sakerna som finns runtomkring mig. Jag behöver inte längre så mycket stora toppar för att må bra, snarare en mer jämn balans av saker som finns nära. Hjärntröttheten har både förstört mycket i mitt liv men också gett mig mycket då jag fått förändra mycket i livet som gör att jag kan uppskatta små saker mer nu.

På söndag ska vi sjunga vår sista konsert för våren, mamma och bonuspappa ska komma och lyssna. Där ska jag stå i min blommiga klänning och mamma sitter där säkert i sin blommiga blus och lyssnar. Då kommer den igen, tacksamheten att få ha sina föräldrar med men också tanken att det var ju inte länge sedan jag stod i min blommiga klänning och sjöng samma sånger på skolavslutningen i lågstadiet.

Imorgon kommer det däremot bli en tuff och tung dag. Jag ska på begravning. En vän ska begravas och jag kommer troligtvis inte kika in här då. Vi får se. Det kommer vara så mycket sorg och mycket känslor. På kvällen kommer Elin med lilla My så det blir mysigt och spännande hur det ska gå med hund och katt här. Sorg och glädje på en dag, så som livet är.

Ta hand om er 💕

Kram Lotta

Min klänning här, skor liknande här, väska gammal här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Blommig klänning som mamma”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *