Älskar sensommar

Innehåller annonslänkar

Jag älskar sensommar och finner ett ro i det. Visst saknar jag också lite mer värme och mer sommardagar men nu tar jag dagarna som de kommer och tittar aldrig vad det ska bli för väder. Min gamla positiva hjärna är mer och mer tillbaka efter min utmattning. De gäller att träna sin hjärna varje dag, det är banne mig ett heltidsjobb.

Vi ska åka och köpa mer betong idag och lecablock för det ska gjutas igen till växthuset. Om vi får klart grunden kan vi börja sätta upp stommen och så kan vi göra klart golvet efter det. Vi har inte bestämt alt ännu.

Lyktor här

Kalle tänker att vi ska få upp huset till hösten och jag tänker att jag är glad om allt är klart till nästa våren. Det viktigaste för mig är kunna göra alla de val vi verkligen drömt om. Jag ska beställa kran till vattnet tex och vill ha någonting fint och så fint tegelgolv osv. Allt kostar så man får ta lite i taget.

Möbler här

Jag tycker så mycket om de här bilderna när solen ligger lågt och lyser in på taket på altanen.

Nu ska jag fixa lite frukost här, blev lite sugen på att baka scones. Vi äter ju mest bara knäckebröd här hemma men det var slut.

Idag vill jag tipsa om Lexingtons höstkollektion, älskar dessa färger tex mattan här som kan få flytta in i mitt kök, den här filten till soffan, kuddar till soffan här och kudden på min hund här och den rutiga här. Lexingtons bilder ger mig så mycket inspiration.

Nu blir det att baka scones och överraska mannen ❣️

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Älskar sensommar”

  1. Älskar din blogg för du skriver så bra och har alltid så fina bilder.Den ger verkligen ett lugn.Du förskönar aldrig något utan visar alltid verkligheten.Tack för att du delar med dig av ditt liv.Jag är så glad att du mår bra igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *