Åka på spa, Ästad Vingård

Å vad vi har haft det bra och njutit av spa på Ästad Vingård 💕. Att åka sådana små resor är verkligen så värdefullt och vi älskar spa och det är så avkopplande att vara i varma bad och äta gott osv.

Vi började med lunch när vi kom fram, lunch på Logen och åt även middag där på kvällen. Restaurangen Äng var stängd på söndagar men maten på Logen är så god så vi sparade ändå de pengarna och lägga på något annat.

Vi valde att bo på nya Sjöparken med utsikt mot dammen och egen bastu. Rummet var fantastiskt fint, underbart badrum med takutsikt och egen stege ner för bad om du bastar osv

Kallbad blev det också och det älskar man ju när man kan få värme före eller efter.

Det är så vackert där i Ästad Vingård och det var ganska mycket folk fast det var en söndag så man märker att det är många som unnar sig att åka på upplevelser. Jag tycker så mycket om att vara med Kalle och vi har så roligt och mysigt när vi gör saker.

Vi fick rummet närmast spaavdelningen. Kalle hade köpt två nätter till oss i julklapp förra året så nu har vi utnyttjat båda nätterna , men kommer gärna tillbaka fler gånger men en annan årstid.

Tänk vad mycket härligt det finns att uppleva och nu vill man spara pengar igen så man kan lägga undan till någon ny liten tripp att göra framöver.

Min klänning här

Nu är vi hemma igen och nu några veckor är det lite mer att göra för oss, men efter det ska jag lägga in många trädgårdsdagar. Vi ska vara hemma helgen och pyssla så nu hoppas man på fint väder. Jag jobbar lite mer framöver och jag känner mig väldigt glad för livet. Idag fyller våra Philip 22 år så ikväll ska vi gå på lite kalas och jag får träffa mina barn igen och lite släktingar.

Nu kommer snart pappa och hälsar på, så nu önskar jag er en fin dag

Kram Lotta

Andra snygga klänningar här, här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *