Påskpynt och träkonsoler

Idag blir det långsamt här. Hjärnvila och pyssla med saker hemma som jag älskar. Kalle kommer hem från jobb i Usa och han ska hämta hem Pettson som varit hos svärmor och svärfar några dagar när jag jobbat. Ute har det snöat igen och så är det alltid de här månaderna. Igår var däremot en superfin vårdag men då hann jag inte ut så mycket.

Jag njöt av vårens värme på morgonen och genom fönstret på jobbet. Kunderna på jobbet igår de var glada av solen och handlade fina vårkläder , så go och härlig stämning på fredagar. På torget i Kisa har de torghandel på fredagar med blommor och delikatesser. Supertrevligt.

Min grushög där borta har minskat lite och jag hade tänkt fortsätta med den idag men vi får se vad jag hinner med. Igår blev det en blommig blus här dagen till ära. Känner mig alltid lik mamma när jag har blommig blus och lik mormor Elsa när jag har kjol.

Det här söta påskpyntet ville jag köpa förra året men det blev inte av, men i år fanns det igen på Blomstertorget i Linköping så då blev det lite till köksbordet. Jag har gjort påskhängen i keramik som jag hoppas är klara nästa gång och jag har även några andra som jag tycker väldigt mycket om. Jag ska plocka fram påskpyntet ikväll.

Jag är så taggad på påsken för jag ska göra massa mysiga saker då och så har det blivit lite varmare så man kan sätta in träd i växthuset. Jag önskar mig citronträd, blyblomma osv Kalle säger att vi ska bygga bastu efter trappen är klar så då kan träden vara där i vinter med lite värme. Jag har svårt att se att vi ska hinna bygga upp det även om det är en byggsats men vi får se.

Våra konsoler har kommit också till växthuset, jag beställde kanske några för många 14 st 🥰 men det går alltid åt. Hyllor är ju toppen att ha i växthuset men även på andra ställen utomhus. På hyllorna ska sådderna kunna stå när de börjar växa.

Till frukost idag blev det en mixad variant av hallon, blåbär, mango osv Vi hade inga ägg hemma annars brukar jag äta ett ägg eller ingenting alls.

Grön duk här

Idag blir det en lugn dag. Klarat av att jobba 4 dagar i klädaffären, varit på keramik och hos dottern och hälsat på, kören och så igår när jag kom hem fick jag sätta mig med bokföringen för den måste vara klar när vi ska på spa. Jag är så tacksam för att orka igen , det ger så mycket glädje men sedan behöver jag många dagar med hjärnvila och nästa vecka mycket mindre jobb igen.

Tipsar om de här och de här tallriksunderläggen för bara 3 kr styck.

Ha nu en skön och fin lördag ❣️

Kram Lotta

Massa snyggt från Vila Topp här, blus här, stickat här 😍

Koden ARSTIDERMAR24 ger 33% rabatt på dyraste varan och 5% på redan nedsatta varor hos Ellos

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *