9 år har gått

Äntligen lediga dagar och morgonen spenderades utomhus med att ta ut tomater och städa växthuset. Ljuvligt. Nu ska jag snart åka och köpa jord och några mer växter till krukorna på bryggan. Sedan ska jag hämta Elin som ska på återkontroll för de som haft barncancer. Vi tjatade till oss att hon skulle få gå på den nya avdelningen på US som tar hand om dessa barn som nu blivit större.

Tänk att i helgen har det gått 9 år sedan Elin drabbades av leukemi. Åren går och jag är så glad för att allt gått så bra 💕

När jag kommer hem ska jag hoppa i dessa kläder och gå ut och äta med mina arbetskamrater. Det blir mysigt det också.

Ha en bra och fin tisdag 🌸

Kram Lotta

Fint att duka med här och här

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”9 år har gått”

  1. Ville bara säga att då har jag följt dej i fler än 9 år.Tack för en rolig, tänkvärd, inspirerande och mysig blogg. Fortsätt gärna i många år till 😍. Du är fantastisk ❤️

    1. Anne-Charlotte

      Det är sådana här kommentarer som gör mig glad och gör att man vill blogga. TACK 💕💕 Kram Lotta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *