Bra besked, sång och mys i helgen

Igår for jag mest runt i bilen kändes det som, så kan det vara vissa dagar och idag ska jag till sonen och hälsa på så då blir det en tur till Linköping igen. Vi ska städa lite på hans på balkong, måla hans pallkragar och sätta ner alla hans tomater.

Topp , Glasögon jobbet

Vi fick flera bra besked igår både med dotter som mår bra men också kan få hjälp framöver med de biverkningar som Elin fått efter sin behandling. Elin fick en ovanlig påverkan på vita vävnaden i hjärnan av en av medicinerna under sin cancerbehandling ( en person på tiotusen drabbas av det av den medicinen) ) Detta har tex gett henne hjärntrötthet som gör att hon orkar inte lika mycket som hon skulle gjort. Sedan har benskörhet mm men vi får ta hjälp med allt framöver.

Min svärmor fick också bra besked som känns bra tros sjukdom så jag känner att jag kunde andas ut igår.

Jag har varit ute hela förmiddagen och planterat men nu ska jag ta ett varv här inne med att städa lite. Jag är sämst på att städa denna tid.

Jag har tex 3 sådana här tvätthögar att plocka ordning på.

I helgen blir det så mysigt för då ska sjunga på konsert med kören och vi ska också gå och lyssna på musik i kyrkan med mamma och bonuspappa på morsdag. Elin ville komma hit för att fira morsdag också så vi ska åka på lite och kul och vädret verkar hålla i sig.

Om jag hinner ska jag åka förbi och köpa en sådan här ljuslinga kanske får jag med sonen till Plantagen också men jag vet att han känts sig dålig av allt pollen. Ja vi får se. Tro det eller ej men jag saknar nog några krukor till framsidan.

Nej nu måste jag sätta fart här 🌸

Tips snygga sommarväskor här, här och badväska här

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Bra besked, sång och mys i helgen”

 1. Hej Lotta!
  Blir som vanligt glad av dina inlägg och bilder. 🙂 Så skönt att dottern mår bra och får hjälp med sina biverkningar.
  Vi har samma smak vad gäller färger och inredning. Vi har t.ex samma älsklingstapet i vårt sovrum som ni. Nu behöver vi byta ut våra soffor, så undrar var ni köpt era blå?
  Hälsningar Eva

  1. Anne-Charlotte

   Hej, soffan kommer från Sofa Company och heter ASTHA, man välja typ och ben osv. Kram Lotta 🥰🥰

 2. Men så härligt med positiva besked, hälsan är verkligen viktigast!
  Ha en fortsatt fin vecka och tack för en mysig blogg 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *