Frozen shoulder, lunch och stenfirman kommer

Annonslänkar Åhlens, Ellos, Shopping 4 net
 
Fortsätter att njuta av lite mer ledig tid. Jag har sovit så bra inatt och de där svettningarna som jag hade förra veckan är mindre av nu så jag tror att en del av det är kopplat till min hjärntrötthet. Jag har gjort mer en tid och så hade jag tjejmiddag och så blir jag så trött fast det är så kul, men jag säkert i klimakteriet också 🙂
 
 
Men å vad jag njuter nu. Vaknade tidigt och sovit så bra och känner mig pigg. Igår hann jag så mycket med, ja inget sånt som ger stress. Bara mysigt hemmajobb och annat som inte känns betungande. Ja ni vet jag delar det mesta här och när livet känns så sådär mysigt och härligt och man inte känner av den hjärntröttheten lika mycket då är livet så bra. Måste ha mina lugnare veckor nu , men glad att jag fixat bröllop, tjejmiddagar och massa annat som händer i vårt liv just nu som man måste hantera som jag inte berättat för er.
 
Älskar livet med Kalle i vårt lilla hus. Var igår och hjälpte sonen lite och han bjöd på middag och så förbi mamma och bonuspappa. Jag lämnade också in gamla filmer som vi ska lägga på hårddisk och titta på framöver. 
 
 
 
*******
 
Svart bricka här, ljus här, fågel här, vas här 
 
 
Idag ska jag iväg till min fysioterapeft igen med min axel/arm. Jag har en frozen shoulder nu som betyder att det kan dröja upp till 2 år innan det försvinner. Men jag jobbar lite med armen försiktigt så jag inte ska bli helt sittande och tappa alla muskler i armen. Det känns bra. Jag kan göra det mesta utan det tyngsta jobbet och nu har jag inget tungt att tänka på direkt. Jag kan inte lyfta armen ovanför huvudet men man lär sig vad man klarar av. Jag är glad att smärtan minskat och det är viktigast för mig.
 
 

Jag ska träffa Elin och Jakob idag på lunch så det blir mysigt och köpa någon växt till en kruka här ute som ser lite tråkigt ut. På torsdag kommer stenfirman och kollar så ska vi planera stenläggningen och belysning i trädgården här ute. Å vad det ska bli kul! Älskar stenläggningar som gör att det blir så mycket finare. 

 
Ha en skön dag
 
Kram Lotta 
 
 
 
Mitt doftljus hittar du HÄR, doftar sååååå gott
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Frozen shoulder, lunch och stenfirman kommer”

  1. Älskar också sten och fina gångar, murar mm. Vi bor i ett hus från 1921, och före oss hade dom lagt så FULA gamla sjöstensplattor i mängd runt huset och min man vägrar ta bort dom då de är så tunga. Men det stör mig så mycket och helst hade jag velat vända på dom,,, men orkar inte. Trist.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *