Elektrikern här och barnen kommer hem

Nu är det full fart hos oss. Elektrikern är här och ska dra elen i trädgården. Elin kommer och bor här nu i 5 dagar när vi ska bort på bröllop och fira våra 30 år tillsammans och i eftermiddag kommer Philip.
Vi ska försöka få i flotten, den andra delen och så vill barnen plocka kantareller. Det är en grej vi gjort tillsammans sedan de var små. Jag är väldigt glad att de tycker om sådana enkla naturupplevelser och i år finns det massor av svamp.

Tittar in och önskar er en skön dag så ska jag ta hand om allt som ska göras här hemma och så skapa massa inlägg till er ni kan läsa när jag är lite ledig.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Elektrikern här och barnen kommer hem”

  1. Vilken trevlig blogg du har. Tittat in när jag känner mig stressad och dina fina bilder och texter hjälper till att få mig att tänka till och ta det lugnare. Tack

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *