Vitsippor, sol och fågelkvitter

Jag vaknar alltid mycket tidigare än Kalle på helgerna. Jag somnar nästan alltid tidigare också för den delen, jag älskar morgonen här. Att gå upp och sätta på kaffet, ta ut hunden, möta solen. Jag tycker om tystheten och fågelkvittret och vara i mina egna tankar en stund.
Det finns en stillhet här och ett lugn som gör mig så oerhört lycklig. Känslan när man hittat rätt och hem, fast jag redan känt den känslan hemma i stora huset så finns den nu så mycket starkare här. Mindre än 20 dagar till flytt nu. Längtar så mycket att landa.
I två års tid har vi flyttat hit saker, inrett donat och pysslat här. I början köpte vi dubbelt för att ha två boende. Det här skulle ju bara typ vara en sommarstuga, men oj vad vi blev förälskade av den här platsen.
Snart, snart får jag flytta de sista sakerna för att stanna. Jag är oerhört lycklig över vårt beslut. Jag älskar att få vakna och somna här. Nu ska jag väcka Kalle till en god frukost, Blåbär och jordgubbar och massa gott ska vi ha.
Vi ska jobba i trädgården och kanske det blir premiärtur med båten för mig.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vitsippor, sol och fågelkvitter”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *