Te och promenad

Idag när jag packat bilen och kommit till stugan fick det bli en lugn dag. Ja ibland när jag kommer hit då bara kör jag på och vill få ordning på allt, men idag tog jag en kopp te och en promenad med Pettson istället.
Nu står alla påsarna och väntar på att jag ska böra sortera dem och det ska jag göra men jag tar lite i taget. Pettson han fick duscha idag efter en lång skogspromenad så han har somnat nu och jag vill bara gå här och mysa utan krav.
Igår var jag iväg och fixa håret, på ärenden och fika hos Elin osv så jag får påminna mig att vila efter sådana dagar. Jag har min utmattning med mig så  jag känner efter hur det känns så att jag inte förtar mig som farfar sa.
Snart kommer Kalle från jobbet och inga stora planer. kanske tar vi mat med oss och åker till båten och kollar till den. Vi får se.
Ta hand om er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Te och promenad”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *