Ut med båten

Tack för alla fina kommentarer i det förra inlägget. Ni är så fina som är med mig när jag öppnar upp  och berättar. Ibland är det glatt och ibland är det svårt osv men vi har kommit till en punkt där ni är med i allt som livet är som jag velat med den här bloggen. Livet är inte så himla lätt. Det är en röra ibland och man vet aldrig vad som väntar eller vad som kan hända i framtid. Jag gör bara så gott jag kan, jag försöker bara hamna i en känsla som jag söker och vill vara i.
Idag ska vi åka båt, å vad jag längtar, Kalle och jag har längtat så mycket att få utveckla vårt nya intresse, båtlivet. Vi har också tänkt att sova i båten inatt. Det är så himla mysigt där.

Inatt har jag också sovit så bra, mina 8 timmar utan att vakna och tröttheten som slog till igår kl 22 efter att det mesta börjar bli klart här. Nu ska jag fixa lite här så vi kan ta frukost på bryggan och väcka Kalle.

En härlig dag väntar
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ut med båten”

  1. Åh, det är så underbart fint hos er. Du förmedlar en fantastisk känsla med dina bilder ifrån huset och omgivningarna. Tomten med naturen, vattnet, bryggorna och ljuset ger en sådan ro i min kropp bara av att följa dig och din familj. 🙏 Trevlig helg! 💕😘

  2. Jag hoppas att ni fick en underbar dag och natt på er fina båt. Härligt att kunna ta med vovven, är katten också med? Här blir det morsdags middag på restaurang idag, det ska bli så mysigt.
    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *