Studenten och stora barn

Jag har börjat tänka på studenten nu. Vi har de närmsta som ska komma till stora huset på olika tider osv  och vi kan vara ute och inne i uterummet och huset är i stort sett tomt så yta finns det att sprida ut sig på. Jag behöver se över porslin och glas osv. Pynt ska köpas.
Vi ska göra det fint men enkelt, ja Philip tycker nog det blir bra hur mamma än gör. Kostymen är köpt, mössan är fixad, skor och skylt. Jag har beställt mat från stadshotellet i Mjölby för jag är inte så bra på det där med mat och drickat är klart. Kalle kommer troligtvis vara ledig några dagar och kan hjälpa till och Elin kommer hem och hjälper till. Ja Philip med om han inte är iväg på aktiviteter. Vi ska fixa något fika själva, har hört att det var någon cheescake som Philip önskade.

De där speciella högtiderna är inte så många genom livet och studenten är ju så himla härlig dag. Minns min egen som en av de bästa dagar i livet. Vi hade så himla rolig dag och min mamma och bonuspappa hade gjort så fint för mig.

Ja så imorgon ska jag till stora huset och börja tömma uterummet på skräp för nu närmar det sig studenten. Ikväll ska jag rensa bort lite kläder.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Studenten och stora barn”

  1. Här förbereds oxå en student. Vi håller tummarna för bra väder då planen är att vara i fritidshuset , smidigare att kunna hålla till utomhus där👍Skulle det regna så får vi lämna grannens båthall att sitta i 😊. Där kan vi öppna upp längs sidorna utan att det regnar på oss! Kommer oxå ha dom närmsta.
    Lycka till på den stora dagen🎉

  2. Kul med studenten! Vår 22-åring har tagit examen vid University of Chicago och om drygt två veckor är det examen där, i betydligt mindre format än det brukar vara. Bara två gäster per student. Vi bilar till Chicago och hjälper sonen flytta till en egen lägenhet, han börjar jobba i juli.

  3. Så vackert och fint du har gjort i ert nya hus. Och frukost på bryggan i solsken. Blir nästan avundsjuk😉. Lycka till med studentfirandet. Hoppas att det blir mycket ☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *