Längtar efter värme, frukost på bryggan

Idag blev det vilodag för mig, två dagar med barn här… mycket ljud och tjoo och tjim och saker som händer gör mig trött. Så idag blev det visst inte mycket gjort här. Jag ska träffa mina vänner på teams sedan och så ska vi åka till båten och fixa ordning lite men annars tar jag det lite lugnt.

Imorgon blir det trädgårdsdag däremot. Kalle ska hjälpa mig och vi ska klippa rosor, gräs m.m

Ha en jättefin kväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Längtar efter värme, frukost på bryggan”

  1. Här i Linköping fick vi äntligen njuta av en underbar vårdag.
    Hoppas vi slipper mer snö och iskalla nätter.
    Sköna maj välkommen 😀

  2. När jag började följa dig för hundra år sedan :)så hade vi köpt likadan ponchon stickade tänkte att hon har bra smak. Det roliga är att jag varit till blomsterlandet och köpt exakt likadan pelargon och korg som du har på bryggan …. kan ju bara tycka att det är fint eller hur? Snygg båt ni köpt föresten riktigt fin . Grattis

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *