Längtar efter trädgårdslivet

Jag längtar så mycket efter att få sätta igång med odling, köpa växter och kunna vara i trädgården igen. Jag kan inte dra upp så mycket plantor i år för vi måste tänka på flytten och åker för mycket mellan husen men luktärtor ska jag dra upp själv och kruka mina dahlior men resten kommer jag köpa färdigt.

Om några år hoppas jag på att kunna bygga ett orangeri i stugan , men lite annat är viktigast först. Allt behöver inte vara som det varit i huset hemma. Det blir bra ändå. Stugan har så många andra positiva saker som inte finns hemma,  som sjön.

Ta hand om er vänner, nu middag här
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Längtar efter trädgårdslivet”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *