Födelsedag och bokslut

 
 
 
Idag firar vi våran Philip som fyller 19 år, min älskade stora son. Han är en fantastisk person på många sätt. Stort hjärta med mycket kreativitet och inom sig. Han vill gärna inte vara på bild så ofta och vill inte att jag skriver så mycket om honom så därför syns han inte så ofta här på bloggen. 
 
Jag fick mitt bokslut i företaget idag också för förra året. Förra året var ju väldigt tufft på många sätt för mig men det har trots detta gått bra. Jag har en bra vinst och omsättning som jag kan vara stolt över . När man blir sjuk så är det svårt att rodda allt, men jag vände det och gjorde på mitt sätt utan att vara sjukskriven och jag är så glad att allt gått bra. 
 
Nu ska vi fira med massa god mat ikväll och dricka. Jakob och Elin är på väg och sedan kommer Julia. Min familj ❣
 
Kram Lotta 
 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

7 reaktioner på ”Födelsedag och bokslut”

  1. Grattis till Filip och ditt bokslut. Skulle vara intressant att veta hur mycket lön du kan ta ut, som en förskolelärare, ingenjör eller mer? Ha en trevlig helg mvh Åsa

  2. Grattis till både son och ditt bokslut och att du orkat att fixa företaget förra året. Strongt! Och ta hand om er nu och ha en fin helg, kanske blir det lite ⛅.

  3. Jag blir så inspirerad av dina inlägg om din utveckling. Kan du inte starta en podd? Som dina instastories fast i poddform 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *