En fin plan för framtiden

Min fina man slutade tidigt idag för vi hade bankmöte nu när huset är sålt. Det gick bra och vi har gjort en fin plan inför framtiden med båtköp och pengar till det vi vill bygga i framtiden som flotte, utbyggnader m.m Jag känner mig så otroligt glad över allt här och allt kommer bli så bra för oss. Så mycket roligt som väntar. Älskar detta huset och skiter fullständigt i om vi inte får bygglov, jag klarar mig så bra här hur det än blir. Allt annat är bonus.
Jag har lite svårt med det att packa och tänka på allt som ska med så den dagen vi bor här ska det bli så skönt att slippa packa bilen. Jag tog i alla fall släpet hit och fick med lite möbler som ska stå på verandan och så kom soffan. Visar mer en annan dag. Ni kommer se detta huset så många gånger framöver tänker jag så ingen brådska med någonting.
Ny vedkorg från plantagen

Nu njuter vi av fredag och ett glas bubbel på altanen. En helt ljuvlig kväll med tända ljus och vi fortsätter att planera vårt liv här. Jag är så glad att jag får dela den med Kalle som också tycker om att prata om framtid och att vi ser den på samma sätt.

Imorgon ska vi ha lite gäster utomhus tillsammans med son och flickvän
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”En fin plan för framtiden”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *