Blommor och grönsaker i pallkragar

Igår jobbade jag på hela dagen och satt aldrig still så ikväll tänkte jag nog sitta lite vid datorn. Jag kollar på Youtube och tv-program som jag missat osv. men först ska jag rensa en till garderob med jackor och skor.
I år har jag köpt nästan alla plantor till köksträdgården, utom dahlia och luktärter. Jag blandar pallkragarna med ätbart och blommor. Morötter och annat som tar plats kommer jag handla lokalt. Här i Kinda finns många bönder som säljer hemma på sina gårdar.
Sommarljus heter den vita skira blomman som ni ser på bild, väldigt vacker i solnedgång.

Jag har varit på lite ärenden idag. Jag älskar åka till nya ställen och känna att något annat händer i mitt liv. Jag var liksom fast i den dålig bana efter Elins cancer och hade svårt att bli gamla Lotta i min hemby och i städerna runt mig. Svårt att besöka affärer där jag kände mig igenkänd. Jag har haft ett stort behov av att starta om , det känns så bra här.

Nu önskar jag er en riktigt härlig kväll
Ta hand om er
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

1 reaktion på ”Blommor och grönsaker i pallkragar”

  1. Smart att köpa färdiga plantor. Här kommer ingenting i år förutom potatisen. Sallad, morötter, broccoli, grönkål och blommor tittar inte upp överhuvudtaget 😳?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *