Att flytta tar så mycket tid

Nu går allt med flytten i ett lite snabbare tempo för nu vill vi bli klara. Jag är typ spytrött på allt 🙂 men jag har varit supernoga med att rensa allt så vi inte ska ha massa saker här sedan som står och väntar. Jag känner mig inte så trött mentalt eller i kroppen, men att rensa sedan september är så tråkigt. Jag vill bara vara i mitt nya hus nu och pyssla här.
Nu är det ganska ordning i huset vid sjön och då har vi flyttat i stort sett allt från stora huset nu. Det som är kvar ska inte hem till oss, men däremot är skolan och garaget inte tomt än. Så det är fortfarande mycket kvar att göra. Vi har inte flyttat med oss nästan några möbler alls. Allt har i stort sett hamnat hos andra då vi haft nästan allt klart här och velat skaffa oss annat, men allt ska ju köras bort och sorteras.
Vi har inte kunnat tömma ordentligt förrän sonen flyttade ut och sedan studenten, men nu finns det inga hinder kvar. Nu ska allt ut, så fort som går för snart har mannen semester på riktigt och om 2 veckor kommer nya ägarna och vill kika på allt och göra upp det som vi möjligtvis ska lämna över.
Jag längtar efter att bara vara här hemma om dagarna och pyssla och hinna bjuda er på mycket mer roligt. Nu tar denna flytt massa tid och så sköta trädgården som är stor och skulle behöva mycket kärlek. Idag ska vi tömma klart det sista som sonen inte tagit med sig. Ett vitrinskåp från vardagsrummet ska också hem till honom och sättas upp så han får in sina glas mm. Imorgon fortsätter vi att tömma hos min syster så hon kan få våra möbler istället. Så tre dagar till nu med flytt.

Ja  nu kör vi några dagar till varje dag för att komma framåt så inte så mycket inspiration till er.

Ha en toppenfin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *