Seg som tusan

Seg som tusan idag men har i alla fall fixat lite här hemma, ska ta tag i tvätten igen och borde äta någon lunch. Vi har ätit så mycket sista tiden så jag behöver dra ner på det lite, ja inte sluta äta men lite mycket fika och choklad sista dagarna när barnen varit här och kolhydrater. Det är lite annat när Kalle och jag är hemma eller bara jag då minskar vi på kolhydraterna åtminstone.

Ja det regnar ute och jag har inte så mycket måsten mer än jobb på datorn så det blir nog att sitta och vara seg mest hela dagen men att stt körs av lite jobb. Jag lyssnar på sommarprat,  kollar lite Youtube och instagram, bloggar osv. Riktigt mysigt med sådana dagar också.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *