Låter det andra rinna av som en sil

Jag älskar gå upp på morgonen när Kalle fortfarande sover, dricka kaffe och mysa. Jag går ut en sväng på trappen eller bryggan, tittar på sjön och bara har en egen stund. Idag ringde jag min bästis och pratade en lång stund. Bästa stunden på hela dagen faktiskt. Jag sover himla bra nu också så men jag har varit lite seg sista dagarna av mensperiod, fick någon liten förkylning någon dag och så värmen. Seg men lycklig, men nu är jag piggare igen.
Jag är inte så glad i värme. Det är som att svära i kyrkan men jag blir bara trött och seg mest på sommaren. På våren och hösten sprutar jag energi men på sommaren blir det mer vila och lugn. Försöker att lära mig hur jag fungerar så att jag låter huvudet och kroppen komma i fas så jag inte drar ner mig. Det bara är så att värmen gör det svårare för mig att vara den person jag tycker om att vara.
Men såklart är sommaren underbar på sitt sätt , helst morgon och kväll när det inte är så varmt. Kalle och jag äter frukost på bryggan. Mysigt.
Vi fixar i båten. I år blir det mycket inköp så vi får det som vi vill ha det. Jag har de nya handukarna som är så fluffiga och fina och så blev det stolar som man sjunker ner i och sitter som en kung. Ja vi sålde lite saker till nya ägarna så då handlade vi saker till båten istället.
Kalle oljar in saker i båten
Jag har mest bara latat mig sista tiden, tillåter mig lite semester. Loggar ur på många sätt. Tar bara in det viktigaste i huvudet som jag behöver och låter det andra rinna av som en sil.
För mig handlar mycket om att välja på olika sätt. Göra val som är bra för oss, hitta det livet vi känner oss lyckliga av. Inte dras in i andra vägval och andras intresse och tro man måste vara på något speciellt sätt. För mig och oss ser livet ut på ett annat sätt. Så mycket som är annorlunda nu, andra affärer, inga barn hemma längre, annat hus, mindre att göra , andra intressen osv och vi njuter av det livet.

Jag hoppas att ni njuter av er sommar precis som du är. Jag har fått jobba så mycket med mina tankar för jag var ju på ett annat sätt för 10 år sedan och inte alls så nu så landa i den jag är nu och vara stolt och glad och lycklig i det här livet ..det är min sommar. Det händer inte så mycket , förutom flytten och det är bara så skönt. Jag är så himla glad och nöjd.

Men idag ska vi hitta på något kul, vi får se vad det blir
Ha det så bra
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Låter det andra rinna av som en sil”

  1. Ni har så fint i ert hus vid sjön. Tänk att få bo så där på sommaren, att bara gå ner och ta sig ett morgondopp när man vaknar, vilken lycka!😍 Det är visst vanligt att man blir förkyld i samband med mens, ”mensförkylning” kallas det. Det händer mig ofta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *