Godmorgon eller godkväll

Reklam för Cellbes
 
 
Ni vet ju att jag älskar att börja dagen här eller avsluta dagen här. På bryggan. Morgon och kväll vid sjön är det bästa. Jag brukar alltid brygga mitt kaffe och sedan öppna dörren ut mot sjön och vad är då inte bättre än sätta på sig sköna mysplagg, något nattline eller linne osv Ja det beror ju på vädret. 
 
 
 
Det här plagget kallas tunika på Cellbes sida HÄR men för mig är det ett perfekt nattlinne. Det är sådant där mjukt material på insidan så man vill typ bo i den. Älskar, älskar mjukisplagg. 
 
 
Cellbes har också massa andra fina sovplagg som tex detta linnet med gullig brodyr HÄR. Passar också toppen under stickat eller en kavaj osv 
 
 
Hos Cellbes har man valt att sälja kläder som ska stärka kvinnors självkänsla på ett hållbart, inspirerande och inkluderande sätt. Det betyder att det finns kläder och storlekar för oss alla. Så viktigt!
 
 
Jag hittade också så snygga och sköna underkläder HÄR. Älskade dessa höga trosor som håller in och den här sköna bh:n och skulle gärna vilja ha detta sättet i fler färger. 
 
 
Du hittar Cellbes underkläder HÄR 
 
 
Kolla gärna in Cellbes alla nyheter och nattplagg HÄR och så önskar jag er en fortsatt skön helg.
 
Ta hand om er
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *