Badrum, tvättstuga, bastu och walk in closet

Det får bli lite bilder med mobilen, jag har inget vindvinkel här hemma till kameran. Jag är helt klar nu med städning osv och så här fint och undanplockat har det väl inte varit sedan vi flytta in typ 🙂

Det är många som kommer på visning, ca 150 personer kan det bli men man får en slottid. Mäklaren ringer till alla och pratar med dem som ska komma.

Ute är det isigt och slaskigt men man får tänka sig in en skön vårdag 🙂 jag har gjort det jag kan nu och vädret kan jag inte styra över och tillräckligt med intresserade har vi. Så glad och stolt att vi fixade det och att jag började i så god tid att jag slipper stressa nu på slutet. Sanda behöver vi nog göra och jag ska ut och försöka få bort lite mer vatten.
Ikväll ska jag bara softa och ha det bra, ta hand om er fina bloggläsare
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Badrum, tvättstuga, bastu och walk in closet”

  1. Oj så fint du gjort! Så duktig du är med hus och hem. Har tagit modell efter din fina tvättstuga och har nästan likadan så det är ett nöje att tvätta nu. Lycka till med allt är så kul att följa dig i flytten😍

  2. Så fint du stylat, vilket jobb du gjort. Kan tro att det är stort intresse för erat fina ställe. Lycklig är dem som köper erat hus, för där finns alla möjligheter.
    Stort lycka till med visningen, kram!!

  3. Åh, vad fint det har blivit Lotta! Det är otroligt vilket jobb du har gjort. Huset ser fantastiskt ut och jag tror att många med mig skulle vilja flytta in direkt. Jag håller tummarna för att ni får ut ett riktigt bra pris. Ni har investerat ordentligt i hus och tomt och gjort något underbart av det. Lycka till! 🙏💕😘

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *