Till Västervik och hämta ringen

Mina lediga dagar, jag uppskattar dem så mycket. Dagar då det inte är något planerat i kalendern och jag känner att jag kan hitta på saker. De dagarna brukar ge massa energi och glädje. Ibland kommer jag åka iväg och ibland bara hemma och pysslar osv De dagarna kommer nog komma lite mer nu framöver, jag säger nog komma. För de egna dagarna hemma har avbrutits mycket sista 6 åren när jag jobbat hemma. Av cancertiden, av barn som skjutsat och hämtas till skolan, barn som inte haft jobb och varit hemma, barn som haft skola hemma under covid, barn som har lov och mannen som har haft semester.
Det är inte så många veckor under de sista åren som jag varit själv men nu tror jag att de kommer komma. Ja alla som jobbar hemma och har människor omkring sig förstår nog. Det är inte så lätt att alltid få lika mycket gjort när det ska fixas luncher, skjutas, umgåtts med man/familj under ledighet  och barn som vill ha sällskap men det är också en gåva att få ha det så.
Igår efter vi tog morgonpromenaden så åkte jag först till båten.
Där lämnade jag saker och så kände jag lite ledsamhet att vi inte hunnit vara ute så mycket i år pga av flytten. Men vi kommer ha båt i många år och detta är ju bara början för oss så jag ser verkligen fram emot alla stunder vi ska åka ut. Kvällarna i sommar har vart magiska. Jag har varit så lycklig då.
Provar nya krokar som ska sättas upp
Sedan bar det av till Västervik. Jag säger det igen. Jag älskar Västervik och är så lycklig att vi har så nära dit. Jag älskar att komma till havet, de fina gränderna, butikerna osv
Jag började med att äta en nudelsallad med mango och kyckling. Den var verkligen supergod. Jag äter inte strikt Lchf, jag försöker göra bra val och ofta utan kolhydrater men när jag åker bort eller är bortbjuden så äter jag vad jag vill. Dock väljer jag bra alternativ.
Jag var hämtade min nya ring. Jag tappade min förlovningsring för många år sedan och nu bestämde vi oss att lämna in guld som bara ligger och göra en ny till mig till vår 30 årsdag tillsammans. Det blev 5 stenar, hade tänkt 3 lite större men valde istället att göra med 5 stenar och traditionell och enkel. Tycker det är snyggt och blev sååå nöjd. Dessutom blev den inte så dyr när vi lämnat in guld.
Jag var också runt lite för att inspireras. Älskar kika på inredning och det är ju också en del av mitt jobb att inspirera er och vara lite uppdaterad på det jag tycker är fint.
Sedan var jag äntligen inne och beställde draperi till hallen som jag pratat om så länge. Jag hade sett ett randigt tyg framöver mig, men det blev det blommiga längst ner. Exakt de färgerna jag gillar med blå och lite beiga toner. Älskar Ralph Laurens alla blå och beiga. Hade en sådan sovrumstapet i förra huset. Skulle kunna tänka mig sy upp kuddar också. Så fina färger, men kostar lite mycket så nöjer mig med draperi nu.
Innan jag åkte hem var jag på Magnus och Eva , en favotitbutik i Västervik. Så mycket fint.
Kolla så ljuvligt. Så här skulle jag kunna bo som pensionär 😍
Hemma väntade Pettson som blev så glad, idag är han på ”hunddagis ”.
Detta är några av dagens fynd, flugsmällare i läder, en till krok , skylt till toaletten, servetter och ljus
Hemma blev det bad och kräftfiske och sedan lata sig kvällen lång

Idag regnar det då kom min poncho och mina stövlar till bra användning. Jag har varit hos min fysioterapeut  för min axel och man tror nu att jag har fått en frozen shoulder. Jag ska börja med stretchövningar varje dag.

Om några timmar ska jag hämta hem min lilla hund igen och så ska jag och Kalle mysa för vi har 26 årig förlovningsdag. Dags att sätta fart
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

4 reaktioner på ”Till Västervik och hämta ringen”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *