Sova på en ö

Jag blev ju dålig efter allt var klart med försäljningen och det var väntat. Allt kommer efteråt …så trötthet, isande huvud som jag kallar det och migrän i tre dagar. Kalle behövde också vila fast han haft semester så han tog ledigt en dag för vi skulle komma ut på sjön en natt.
Där ute på en klippa på kvällen så finns bara stillheten och en total avkoppling. Eftersom vi kom ut sent och inte ville leta efter en ny ö så åkte vi till samma ställe som förra gången.
Det dröjde inte så lång stund förrän huvudvärken börjad släppa och allt landar hos en. Allt är klart. Inget mer packande, inte mer bärande, inga resor, inga mer släpkärror, inte packa djur i bilen eller städa två hus, klippa två trädgårdar eller veta vad man har i två kylskåp osv Allt blev som vi ville och vi är nu helt klara. Det tog några dagar innan det sjönk in. Jag har fällt många tårar av lätthet kan jag säga.
Många som tror man är ledsen för man ska lämna huset men det var jag bara när vi precis la ut det på Hemnet, grät för att tiden är över men ångrar inte en sekund. Många ser bara en fint hus och undrar hur man kan sälja…men vi ser allt som vi måste ta hand om. Allt som var trasigt, allt som skulle renoveras och det var väldigt mycket och en plats vi inte ville vara på längre. men som sagt nu går vi vidare.
Jag har börjat planera middagar lite mer, så lagar vi tillsammans men ska ta lite mer ansvar över maten framöver tänker jag. Tittar i lite kokböcker för att inspireras och handlar hem. Så grillspett med högrevsfärs och så sallad och sås. Vi försöker äta lchf så mycket som går , alltså utan kolhydrater men sedan äter vi allt en glass ganska ofta, fika osv
Pettson han har lärt sig det här nu och sover bra och kan koppla av
Ja nu får vi se om det blir några mer nätter framöver. Jag har ganska mycket annat roligt bokat på helgerna men vi ska ta upp båten i oktober och kan även sova ute i september. Finns värme att dra på om man önskar. Älskar ju hösten som ni vet.
Nu ska jag sätta fart här. Idag kommer min brors lilla flicka Elsa som vi ska vara barnvakt till. Det ska bli så himla mysigt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Sova på en ö”

  1. Så härligt allt ser ut! Så fint! Och förstår känslan av lättnad efter allt av extremt mycket jobb, skönt ni kunde koppla av så här. Ha det fortsatt lite lugnare och hoppas ni hinner med båtturer då och då.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *