Hizero både moppar och sopar

REKLAM FÖR HIZERO
 
Nu kära bloggläsare ska ni få ett himla bra tips, så bra att Kalle började städa här hemma och det är ingenting han längtar till så ofta 😉, men Hizero gjorde våra golv så överranskande rena. 
 
 
Nu har vi fått testa på att städa våra golv här hemma med en laddningsbar All in one, golvtvätt. Den moppar och sopar golven i ett svep och jag säger bara sååå rent och snyggt det blir. Man kan både se hur det skiner och känna hur rent det blir efter använt denna. En ren fröjd. 
 
 
Här får ni lite information om Hizero
 
Hizero har ett specialiserat rollerhuvud i polymer som skiljer fast och flytande smuts samtidigt som ett dubbeltankvattensystem håller rollern ren under hela rengöringsprocessen. 
 
 
 
Det separerade hårda och flytande avfallet hamnar i olika behållare för smidig rengöring och enkelt underhåll. Det unika rollerhuvudet säkerställer dessutom att det inte blir några skador eller repor på hårda golv. Hizero rengör golvet från både våt och torr smuts effektivt och samlar snabbt och enkelt upp smutsen på golven. Genom det unika inbyggda vattenflödessystemet rengörs alltid golvet med färskvatten. 
 
  
Kalle och jag blev väldigt förtjusta i denna golvtvätt som har en drifttid på 60 min och räcker gott för vårt lilla hus. Man kan även vinkla munstycket så att man kommer åt ordentligt i hörn osv. 
 
 
Om du är nyfiken på att läsa lite mer om Hizero så kan du kika in HÄR 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Hizero både moppar och sopar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *