Vårblommor i kruka

REKLAM FLORIF
God morgon fina bloggläsare ❣ Igår var en packdag igen för oss, vi packade två bilar och ett släp med gamla leksaker mm till vårt lager så det blev inget blogginlägg. När vi kom hem hit till huset vid sjön så var det så underbart så jag la tiden på att njuta.
Jag släppte allt som var i bilarna och började plantera vårblommor i mina krukor. Gud vad jag längtat efter detta. Detta är sådan lycka för mig. Plantera och fotografera för Florify vid sjön.
Jag har försökt att handla lite vårblommor som jag sedan kan sätta ut i trädgården så inte blommorna går till spillo som tex akleja, primula och tusensköna.
Ni ska få se mer hur fint det blev. Nu sover djuren och Kalle fortfarande och jag har smugit ner i köket och tänt ljus och skrivet till er och nu ska jag starta dagen här. Vi ska vara i trädgården idag och gå en långpromenad med hunden. Jag ska visa er vad jag köpte på Mio sedan.  Solcellslamporna blev så fina när de lös i körsbärsträdet, så jag köpte till några fler.
Ha en underbar dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vårblommor i kruka”

  1. Helt underbart med alla fina blommor, så roligt att du fick tag på allt det fina. Tittar på bryggan lite, har svårt att se men har ni byggt som ett staket runt ett bord? Det ser så fint ut och grus med de fina plattorna är min stil, toppensnyggt och vackert. Ha det så fint alla påskdagar nu.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *