Skicka blomsterbud i påsk

Reklam Florify
 
 
Tjohoo så härligt! Vårvärme ute idag och jag har hunnit allt jag behöver fixa till påsk här hemma, för sedan ska vi bara ha det bra. Ja handla mat behöver vi göra och så imorgon ska jag åka och köpa blommor och skicka blomsterbud. Jag ska göra fint i blomsterlådorna i stugan, skaffa mig en vacker blomsterbukett till mig själv ❣ Älskar blommor. 
 
 
Blommorna från Florify som jag beställde till vår visning 
 
 
 
Vill du också glädja någon annan med att skicka bud så kan jag varmt rekommendera Florify. Många av de buketter du kommer se här på min blogg i år kommer vara beställda genom Floriy Blomsterförmedling. 
 
Florify blomsterförmedling ägs av blomsterbutikerna själva. Blomsterbutikerna som är anslutna till Florify får på så sätt lägre kostnader, det gynnar blomsterbutikerna själva vilket också betyder lägre kostnader för butikerna. Att gynna de små butikerna som jobbar med det de brinner för är oerhört viktigt tycker jag. 
 
Nu ska jag sätta fart för det blir långpromenad i solen med en vän och Pettson är taggad 😊
 
Ha en toppenfin dag
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *