1/10 del av trädgården hemma

Jag hann inte visa så mycket påskbilder under påsken men å andra sidan har jag inte så jättemycket pyntat. Mest buketter. Elin var hos också och jag försöker inte blogga så mycket när vi har barnen eller gäster.
Jag är så himla glad nu för jag mår så bra! Jag sover hela nätterna, jag har inget jobbigt i huvudet eller så. Mår toppenbra och är så tacksam. Vilken tur att jag tog bort hormonspiralen, för mig blev det stor skillnad i mitt mående. Jag vet att jag tjatar om det men jag har mått skit länge och nu känns det underbart!!! Jag säger det igen. Jag har gjort många förändringar för att må bra, men hormonspiralen var bara en sak nu i slutet som gjorde stor skillnad, men såklart är hela den här resan och förändringen det stora i mitt mående. Jag kan aldrig bli hon igen som jag varit, så jag strävar efter mitt nya jag och just nu känns det underbart att ha kommit hit.
Det är bara min trötthet som kommer lite om jag gör mycket/ far omkring och träffar mycket människor men nu är det ju covid så jag har fått min hjärnvila länge. Det är en så stor skillnad för mig! Det bästa är att jag har min glädje igen.
******
Krukor 2 år gamla fån Hagströms i Rimforsa
Jag försöker dra igång några projekt i trädgården och ett av dem är att beställa ett lass jord. Vi ska fylla upp på vissa ställen så att det inte sluttar lika mycket. Så ett lass jord är beställt nu. Sedan ska en elektriker komma och dra el och så ska vi göra fint med sten. Jag sa ringa Vikingsten får vi se. Vi behöver göra detta för att komma vidare med trädgården och kunna sätta upp staket mm
Här har vi 1/10 del gräsmatta /tomt att ta hand om mot stora huset. Nu har vi inte haft gräsmatta på hela stora ytan hemma men ändå. Mycket, mycket mindre att sköta för mig. Vilket betyder att rabatter och blommor kommer synas mer här.
*******
Min tröja har en vän stickat efter beställning av mig
Igår blev det även klart att Philip och Julia har sin lägenhet klart och kan flytta in 1 juni troligtvis. Hoppas vi på jobb också framöver. I vilket fall får vi hjälpa honom igång lite tills allt rullar. Ja han är 19 år så han är ju inte så liten, men lite spark i baken blir det för honom också. Han kan såklart bo med oss här i stugan några år till om han skulle vilja och ha ett eget rum, men han vill flytta hemifrån. Sedan kan han/ hans flickvän komma hit så ofta de vill såklart.
Idag gick jag upp med tuppen 😀 Hund och katt tycker det är för tidigt så de sover än. Det är som att få egen tid på morgonen när barnen var små..hi,hi. Jag har i alla fall hunnit klart det mesta här och ska börja packa för att åka hem och tvätta och ut och gå med min vän Maria. Ja rörmokaren skulle testas för covid så koppla in tvättmaskin fick vänta.
Ha nu en skön och fin dag….kanske tar en tur och letar några saker till tvättstugan. Är så himla rädd bara för att bli smittad av covid så håller mig mest hemma, men tar några ärenden så sällan jag kan.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”1/10 del av trädgården hemma”

  1. Inget ont som inte har något gott med sig! Pandemin har ju verkligen gjort att man lättare kan avstå från sådant som kanske normalt bidrar till vardagsstressen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *