Vilken perfekt förmiddag

Cecilia och jag har setts lite då och då under hela vår tid som egna företagare. Hon har varit ett så bra stöd för mig för hon sitter på så mycket kunskap och så är hon en varm människa med ett väldigt gott hjärta att hjälpa och stötta andra och ger så mycket glädje.
Nu var det länge sedan vi sågs pga av min hjärntrötthet men idag  bokade vi en fika i höstsolen på Cecilias och Sebastian Kirchsteiger tomt där de ska bygga hus. Vilket härligt läge och vilket hus det kommer bli.
Vi pratade av oss och jag fick så mycket energi. Att sitta ute är mycket lättare för mig också och vem blir inte lycklig av skogsdoft. Tänk att i den magen bor Ernst lilla barnbarn ❣ Jag är så glad för allas skull.
Det är toppenfint väder ute idag ,men jag ska inte jobba en massa med att skita ner mig, men jag ska ut och klippa lite gräs så det är klart i helgen när jag är i stugan.
Ha en fin dag
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Vilken perfekt förmiddag”

  1. Visst gör det något med en när man hittar det perfekta stället i naturen och det känns som att ingen hittar en. Och bara njuter av kaffe och en äggmacka,,, kanske en liten chokladbiskvi.
    Jag ser framemot alla dina bilder och texter varje dag. Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *