Till stan och till syster

Igår var vi hos Elin och Jakob , Petsson och jag och på kvällen åkte jag till min syster med saker som jag rensat ut. Det gick inte att hinna med mer än så…så inga blogginlägg blev det. Idag ska jag till stugan men jag har massa att göra innan jag kommer iväg och jag kan inte stressa ett skit 😉 så allt får ta den tid det tar.

Hoppas du mår bra och får en riktigt bra dag. Jag återkommer troligtvis lite senare när jag fått upp datorn i stugan.

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Till stan och till syster”

  1. Det finns såkallad reflexspray man kan köpa som man sprayar på jacka eller byxor, är osynligt för blotta ögat men reflekterar bra med lampa mot sig.
    har sett det i djuraffärer och hästbutiker.

  2. Jag vet att Länsförsäkringar bank har en svart reflexväst som är snygg. Tror den kostade under hundralappen. Finns hos Länsförsäkringar i Värnamo, kanske finns den på alla deras banker?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *