Ta ett gubbvil

Nu ska jag på tjejmiddag. Jag har lovat mig själv att sova en stund varje dag eller att vila. Det är så skönt så jag somnar ju alltid och sover så länge och nu måste jag åka om en kvart.
Jag och Kalle har fortsatt skrapa taket och ta bort mossa på taket idag. Vi försöker att göra lite då och då som vi behöver ta tag i. Kalle kommer inte vara mer måndagar med mig framöver heller. Han ska på utbildning och på resor i jobbet så våra måndagar är slut nu. Tacksam för de dagar vi fått detta halvår, men tyvärr kommer vi inte kunna göra det mer igen i det jobb han har nu.
Nu är det bäst jag sätter fart här och tar ut hunden också, jag får uppdatera lite mer imorgon
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *