Rabatt på hela solcellsinstallationer

ANNONS Bixia
 
Det är fler och fler som skaffar solceller på sina tak och även producerar el och säljer till andra hushåll än sitt eget. Tyvärr är nu det statliga investeringsstödet för solceller nu stoppat sedan i somras, men enligt regeringen kommer ett nytt grönt avdrag träda i kraft från och med årskiftet. 
 
Den nya avdraget kommer vara ett ROT avdrag och du kommer kunna dra skattereduktion för arbetet och materialkostnader. Avdraget för solceller blir 15% och installation av laddbox för bil 50%. Avdraget kommer kunnas göras direkt på fakturan.
 

Bixia tycker inte att man ska behöva vänta till årsskiftet för att skaffa solceller med det nya avdraget, så därför erbjuder de redan nu 15 % rabatt på hela solcellsanläggningen. Kika in här för att testa ditt tak och se hur mycket pengar du skulle kunna spara HÄR 

 

Sedan måste ni kolla in Kristina från Mantorp, vilken härlig dam. Kristina säljer sin el via Bixia.  2018 köpte hon en laddhybridbil och i samband med det passade de på att sätta upp solpaneler på taket. Följ med hem till Kristina  så berättar hon om varför det är så viktigt att alla är med och bidrar till förnybar energi HÄR .

 
 
Kram Lotta 
 
 

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *