Jag har skapat ett litet kaos

Jag och djuren åkte hem till Kalle och Philip. Philip har ju skola hemma flera dagar i veckan och Pettson älskar att ha många människor runt omkring sig. Jag har skapat ett litet kaos med allt som jag rensar här hemma men så får det bli. Det får vara kaos, jag skiter i det nu. Jag kommer ändå inte bjuda kungen 🙂 Mina närmsta vänner skiter i ostädat hem om de nu skulle komma hit.

Den här lilla killen ska klippas lite idag, klorna ska fixas och lite smått och gott. Det är ju lite pyssel men hund men ett härligt pyssel. Jag älskar att vara hundägare, han sprider så mycket kärlek.

Jag återkommer säkert senare, var bara så sugen på att kika in på bloggen och se vad som händer och då gjorde jag det. Ha en fin dag, återkommer senare
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Jag har skapat ett litet kaos”

  1. Så gullig och fin han är Pettsson. Härligt att drömmen om hund gick i uppfyllelse. Jag har själv två hundar och lever med svår hjärntrötthet, och dessa två är medicin och friskvård och värt allt.
    Vill också säga att du är så bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *