Elin kom hem och vi har pyntat

Jag skulle åkt till stugan idag och tagit emot lite möbler men det blev skjutet till fredag så istället var jag kvar hemma och Elin kom. Vi satte upp lite tomtar, var ute gick och åt lunch med Philip. En mysig dag. Jag ska ta hem kameran så jag kan ta lite mer bilder till er här hemma. Nu ska vi bara köpa lite mer blommor framöver sedan är det pyntat och klart.
Nu ska jag gå upp och slå in julklappar och försöka beställa lite fler så jag blir klar till barnen. Det är ju inte så mycket de önskar sig, men några paket är ju roligt att köpa. Imorgon blir det att fortsätta att städa i gamla skolan igen men det börjar bli resultat där ute. Måste ringa till hjärta till hjärta också så att de kan komma och hämta en massa grejer.
Vi har haft en toppendag och igår kväll satt jag bara och kolla lite på tv4 play och det ska jag nog göra ikväll igen.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

5 reaktioner på ”Elin kom hem och vi har pyntat”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *