Våren är på väg

Innan jag började blogga så tänkte jag inte lika mycket på hur olika vädret kunde vara i vårt land. Nu finns både bloggar, facebook och instagram så nu ser man det hela tiden,  snö i norr och gräsmatta i söder. Jag hade aldrig ens varit norr över på vintern innan vi började åka skidor. Hos oss har det nästan inte varit någon snö alls i år. Väldigt konstigt det också, men jag har ju passat på att fixa massor för att vara redo nu när våren kommer. Jag gillar snö och det får gärna vara mer snö än det varit nu. ***** Trädgårdssmöbler HÄR , sök på Hillerstorp*****
I helgen ska jag fylla klart pallkragarna och fylla på med grus och sätta upp kastanjestaket men sedan får i ta det sista lite då och då. När hunden kommer då ska jag ta lite mer ledigt och vara med den.
Nu måste vi laga middag, det blir sent ikväll
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Våren är på väg”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *