Sibirisk katt

Det härligt med Findus, han har sina rutiner med oss. Han är väldigt mån om sin flock och ska se till alla kommer hem osv. På morgonen är han alltid med Kalle innan han åker till jobbet. Igår var han inte hemma på morgonen med honom så då ringde Kalle hem och frågade om jag hade sett honom. Ja han är här sa jag och sitter och myser i vårluften.
Våra lilla fina pälsboll med så mycket fluff och kärlek. De som känner honom vet också att man ska passa sig för honom också. Passar det inte honom så har han både satt sig i ben och bitit gäster så han är inte bara söt. Det blir spännande att se hur det blir när Pettson kommer. Antingen blir det vänner med tiden eller så skiter han i hunden. Skulle tro att det är han som bestämmer men har också hört en del som säger att hunden bestämmer över katten.
Det är kul med er, ni är engagerade med detta. Jag tar det som det kommer. Jag är ingen orolig människa så i mitt liv blir det som det blir 🙂
Nu ska jag ut och har ett möte inför ett mycket trevligt jobb jag ska göras i min trädgård. Sedan blir det utedag och promenad med min bästis.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

15 reaktioner på ”Sibirisk katt”

 1. Vet du, med alla tråkiga rubriker överallt just nu så är det faktiskt så att det är just DIN blogg jag väljer att starta dagen med för att få den bästa och mest positiva starten. Jag är fullt medveten om att ni haft era svåra stunder i livet men du dokumenterar allt så klarsynt. Man blir på riktigt glad av att få följa dig, din familj och ert liv. Tack.

 2. Din blog är underbar att läsa!!! Blir så glad framförallt nu i lite konstiga tider med mycket. Du verkar stabil och säker och står på dig! Underbart 💪💪💪

 3. Underbart med hund. vi har haft 2 st det är såå kul och man får så mycket tillbaka. Fint för Pettson på den fina tomten. Lycka till. Kram från Lena.

 4. Hej! Det kommer att gå jättebra med Findus och nya vovven eftersom katten är på plats först. Valpen kommer då att tro att katter är ett naturligt inslag överallt. Tvärtom kan vara knepigare. Lycka till med fyrbentingarna!

 5. Hej.
  Vilken fantastiskt fin kattpojke Ni har och vad fint Du gör med pallkragarna.

  Vår katt-tant "gick ur tiden" för några veckor sedan. Hon blev 17 år och det har i alla år varit hon som bestämt över alla våra hundar.
  49 kg dobermannpojke hade inget att säga till om när katten Karin (2 kg) ville något. Man får dock passa sig. Även om en hund kan skada mycket, så hinner katten sätta klorna i ögonen på hunden.
  Alla våra hundar genom åren har respekterat Karin, men vi hade alltid ett öga på vad som hände när de var i samma rum.
  Karin var väl inte jättelycklig över valpar vi kom hem med, men med tiden så hade hon fostrat dem alla.

  Jag är övertygad om att det går bra för Er och det ska bli himla kul att följa de små "hårbollarna".

  Må gott

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *