Philips födelsedag

Idag är det ingen vanlig dag, idag är det Philips födelsedag 🎁 . 18 år fyller han och inte så glad i att vara med på bild så mycket. Ja det är ju ofta så när de blir större och de får såklart bestämma själva och därför är de inte så ofta bild här på bloggen.
I kväll ska vi fira honom och fira även att jag haft ett väldigt fint bokslut i mitt företag. Det behöver inte gå så mycket bättre än nu om jag ska fortsätta jobba själv i mitt företag nästa år. Jag är liksom i mål och jag känner att jag ska ge mig själv mer tid 2020, mer fritid och många spontaninlägg till er.
I helgen ska vi till stugan, troligtvis även barnen och vi har två sovrum där men det finns både en soffa att sova i och flera stora luftmadrasser. Jag är väldigt nöjd över våra sängar från Camapdre och är glad att jag valde sänggavlar i tyg även om de tar en hel del plats. I sovrummet har jag också bäddat med påslakan från Camapadre. Dessa är så mjuka och sköna att sova i. Jag älskar att ha många kuddar i olika storlekar , byta påslakan och ha en fin sängkappa osv. Sovrum tycker jag är viktigt att trivas i.
Nu ska jag skjutsa Philip som håller på att ta körkort och sedan ska Elin som är utbildad fotograf hjälpa mig med lite bilder till bloggen.
Kram Lotta
****
 ’

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

3 reaktioner på ”Philips födelsedag”

  1. Draga mea,
    Evenimente frumoase de suflet, realizari bune si planuri de viitor sunt acum in viata ta. Este minunat!
    Imi place gandirea si felul in care faci viata de calitate pentru tine si familia ta.
    Imbratisari, Mia

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *