Ta lite semester varje dag

Sedan jag började blogga på heltid så har jag aldrig haft en vanlig semester. Jag försöker istället att leva och ta lite semester varje dag. Nu är det lite svårare att vila i tanken när det varit pandemi för väldigt många har dragit in på jobb osv och det har skapat en hel del oro.
Men nu tänker jag vila i tanken att allt blir bra, precis som det varit genom åren. Allt blir bra och allt kan hända.
Idag ska jobba här vid sjön men först ska jag ut och trimma gräset. Här känns det alltid som lite mer semester och den känslan är härlig. Om några dagar kommer min man hem från sin långa jobbresa och då har han också en veckas semester.
Vi går in i sommartid och semestertid och det känns härligt.
Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

2 reaktioner på ”Ta lite semester varje dag”

  1. Ja det är nog många som oroar sig för sin försörjning. Jag har haft tur hittills och jobbar på som vanligt, är mjukvaruingenjör och månskensbloggare. Ekonomin kommer nog tyvärr inte återhämta dig på många år tyvärr. Men du gör bra som försöker vila i tanken, du är så klok Lotta ❤️

  2. Håller helt med dig. Själv antingen jobbar jag eller pluggar, aldrig semester helt och hållet. Men eftersom jag jobbar hemifrån kan jag göra lite som du där.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *