Sommarkväll på landet

Här ser ni baksidan på vårt hus och min grannes tomt och hage. Ikväll när jag var ute med Pettson var det så fint över hagen. Om en vecka kommer de och målar vår baksida och båda gavlarna, det har jag längtat efter.
Nu ska jag hoppa i duschen och så blir det nog att gå ut en sväng en till innan vi somnar.

Hoppas ni får njuta av dessa vackra sommarkvällar

Kram Lotta

Kommentarer

Tack för din kommentar, den publiceras efter granskning.

6 reaktioner på ”Sommarkväll på landet”

  1. Fina bilder och fin hund, blir en del extra tid i duschen dessa heta dgr. (Kör nästintill iskallt, härlig känsla när man kommer ut ur duschen sedan). Hoppas målningen blir bra nästa v, så fint hus.. Önskar en trevlig tors, 🤗..

  2. Så fina sommarbilder Lotta! 🌸🌿 Inte bara i det här inlägget, utan rent allmänt. 😊 När jag läser dina inlägg nu för tiden så slås jag av hur ditt lugn lyser så tydligt i både text och bild. Det finns ett skönt "lunk" i det du skriver och jag mår bra av att höra hur bra ni har det. Njut nu vidare av din dag! ☀️

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *